Senaste inläggen

Av Susanne - 3 maj 2010 18:57

Nu ser det ut som att Voddler fått mer filmer. Ser lovande ut.


Jag delade även ut 2 invites, en till Sofia och en till Linda. Till Linda skickar jag även lyckönskningar om att hon ska bli frisk. Ni kan läsa på Lindas blogg om inflammatorisk bröstcancer

http://lindaskriver.blogspot.com


ANNONS
Av Susanne - 27 april 2010 20:05

I helgen så sattes äntligen vattnet på ute i stugan. Så tittade även solen fram och det var underbart. Nu blir det enklare och skönare att vara ute i stugan när vi har rinnande vatten. Vi kan diska, laga mat, gå på toa, duscha och tvätta.


Vi var och köpte färg till dörr och fönsterfoder, men det har ännu varit minus grader på natten så vi vill inte måla. Vi väntar tills nästa gång solen behagar titta fram. Men vad dyrt det är med lite färg och tillbehör. Över 2500 kr! Men jag hoppas att vi inte behöver måla på många, många år sedan.


När vi var på väg tillbaks till stugan från färg affären så diskuterade vi hur vi skulle få bort resten av skräpet på tomten. Problemet är att vi inte har dragkrok på bilen. När vi kommer tillbaks till stugan så är skräp högen borta! Vår otroligt snälla granne har tagit vårt skräp när han ändå tog sitt. Snacka om vad glad jag blev.


  

Jag och fågel skådaren gick bort till odlings lotten för att rensa. Det var mycket gräs, både i lådor och på själva lotten. Jag rensade och grävde runt i pallkragarna och nästa gång får jag ta med gräsklipparen och klippa i hela lotten.


  


Jag har haft ett ett par fönster liggandes som jag fått av en arbetskollega. Jag har en idé om att använda dessa till drivhus. Jag har inte vetat hur jag ska bära mig åt, men det löste sig väldigt enkelt. Lotten är ju inte vacker, men jag hoppas att när vi fått ordning på huset om ett par år och tomten, så ska jag sätta igång och göra detta fint. Nu har vi det bara för odling och för att det är kul. Riktigt kul och gott.


  

Jag satte bla gräslök förra året och det blev inget att hänga i granen, men iår så stod en så fin gräslöks tuva i pallen. Den har tagit sig riktigt bra och den ser ganska tjock och kraftig ut mot vad den gjorde förra året.


  

Vi satte smultron förra året, jag grävde upp plantan och planterade om den i kruka vid huset istället. Hoppas att den överlever. Den var så stor och fin förra året.


  
ANNONS
Av Susanne - 1 april 2010 19:14

Jag sträckte mig eller något i morse innan jag stack till jobbet. Har så jäkla ont.


Så nu sitter jag och häller i mig rödvin och voltaren. Undra hur nyttigt det är egentligen? Men just nu så skiter jag i det då det gör så #%&££%%## ont!


Jättekul om det inte går över och en massa härliga lediga dagar går till att ligga/stå hemma med ont i ryggen.

Av Susanne - 1 april 2010 19:04

Jag har inte skrivit på länge. Ibland skriver jag flera inlägg samma dag, men oftast är det lång period emellan. Det beror på att man antingen inte har tid eller så har man helt enkelt inget intressant att skriva.


Ofta tycker jag att bloggar är ointressanta pga av det skrivs för mycket och ofta men ofta är det jäkligt ointressant.


Min blogg kanske inte är så intressant, för den handlar inte om snygga, unga, plastikopererade, ytliga faschionadas, men så skriver jag inte heller för massan. jag skriver inte för att jag tror att jag skall tjäna stor kovan och bli kändis.


Jag skriver för att det blir som en digital dagbok för mig själv. 


Sedan blev det kanske en fel titel insåg jag, för egentligen så vill jag skriva om mer än bara stugor och odla, för jag gillar ju även mode, utseende, teknik och spel.


Jag får tillbaks på skatten så jag tänkte investera i ett Wii. Men vi har redan PS2, PS3, Nintendo 64, Nintendo DS, PSp och ett gäng med datorer. 


Vad gör jag?

Av Susanne - 20 mars 2010 10:45


  Nu skall vi se. Jag har 10 Voddler Invites, det kan bli fler, som jag under ett par veckors tid kommer att dela ut.


Denna gång tänkte jag inte ha några frågor som man skall svara på utan nu vill jag veta era absolut bästa film tips. Glöm inte att ge en mailadress som inviten skall skickas till om ni skulle vara den lycklige som får en.


Fjäsk, roligheter, ja vad som helst kan göra det där lilla extra som gör att just du blir utvald.


Få tag i fler Invites genom att kika in hos Voddlerinvite.com


Lycka till!


2001-03-26

Det är flera som glömmer att skriva sin mail adress. Ett par av er går nu miste om en invite, men den som får den istället blir ju säkert glad. 


Dessa går som först ut med en invite är:Anna M Lundgren anna@nicede.se
Thonstedt       Thonstedt4@hotmail.com
Kristoffer

Kristoffer, Ulrika, Bella, Robert, Linus, Johan, Rakatkadaver


Grattis till er, nu vill jag bara tillägga att Voddler har under senare tid blivit mycket sämre. De har väldigt få filmer att se, både dom filmer man kan hyra och dom man kan se på gratis om man jämför med bara ett par månader sedan. Sedan så laggar filmerna, iaf hos mig. Jag hoppas att detta är övergående för annars kommer Voddler inte att finnas kvar länge. Jag har inte kunnat se en film på flera veckor utan att ha tröttnat och då stängt av.


Glöm inte att fler invites kan hittas via Voddlerinvite.com


2010-05-03


Idag har jag delat ut 2 invites en till Sofia och en till Linda. Till Linda så skickar jag även lycka till och hoppas att du blir frisk från cancern.


Av Susanne - 6 mars 2010 10:45

Vi hade köpt med oss en pulka till Noel och vi hittade en ok backe att åka i uppe på vallen i kolonin.


  


Sedan så byggde vi snölyktor utanför huset och det lös så mysigt på kvällen.

  Av Susanne - 25 februari 2010 16:58

Jag var ute i helgen för det var föreningsmöte och det är en hel vitt tjock matta som ligger runt stugorna. Snön går högt upp. Det var lite jobbigt att pölsa i snön fram till stugan, jag blev blöt om byxorna då snön gick upp på låret på vissa ställen.


  


Vi hade tänkt att åka ut imorgon Fredag för att sova över en natt, men jag tror att vi hoppar det då det har vräkt ner stora snö flingor idag. Men man skall aldrig säga aldrig, vi kanske hamnar därute ändå.Av Susanne - 17 februari 2010 18:53

Det är redan dags att börja tänka på vad vi skall odla. En del saker skall man ju förså. Jag kom ihåg förra året när hela köket var fullt i växter och när man inte hade hjärta att gallra och slänga. Jag gav bort en del.


Iår skall vi få upp växt huset, så vi skall ge oss på att odla gurka därinne och så blir det tomater. Jag har påsar med frön ute i stugan, men jag kommer inte ihåg vad för något som finns. Jag skall ut på Söndag så då skall jag ta med fröna hem. Sedan får jag åka och köpa så jord och börja tänka på att sätta frön.


Jag fick upp en jättefin cheddarkål som blev uppäten av några insekter. Någon kål blir det inte igen. Det som funkade förra året var potatis, socker ärter, smultron, dill och morötter.


I år måste jag ju kunna få upp något mer? Jag skall köpa ett par pallkragar till. En skall jag ha på stug tomtem med en massa kryddor i och ett par till på odlings lotten. Jag vill nog sätta 2 pallar med potatis iår. Jag skall köpa jordgubbs plantor iår också.


Nu längtar jag till vår och lite värme. Jag är ganska trött på snön.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kolonistugan med Blogkeen
Följ Kolonistugan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se